2022 ev dekorasyonu renkleri nelerdir?

2022'nin yaklaşmasıyla ev dekorasyonunda da yeni trendler belli olmaya başladı. Peki, 2022 ev dekorasyonunda hangi renkler kullanılmalı? 2022'de evlerde renk trendleri neler olacak? 2022 ev dekorasyonu renkleri nelerdir? Dekorasyonda kış renkleri nelerdir? 2022 kış dekorasyonu renkleri nelerdir? İşte yanıtlar...


Doğanın sıcak ve içten yansımalarını sunan 2022 renklerinde aynı zamanda beyaz, sütlü kahve ve krem tonlar da ön plana çıkıyor. 
 
Eğer dekorasyonda canlı ve dinamik etkilerden hoşlanıyorsanız gökyüzünü geceye boyayan koyu maviler ve asaletin sembolü grilere de şans tanıyabilirsiniz. 
 
TURUNCU RENK EV DEKORASYONU 
Beyinde zihinsel aktiviteleri olumlu yönde etkileyen turuncu, 2022'de en sık karşımıza çıkacak renklerin başında yer alıyor. Kimi zaman gün batımında kimi zaman da sonbahar yapraklarında göze çarpan turuncu, doğanın zenginliğini simgeliyor. Özellikle turuncunun birbirinden farklı tonlarını koltuklarınızda ya da duvarlarınızda kullanabilirsiniz.
 
Kış mevsiminde evlere sıcaklık katan turuncu renk, hem pozitif etkisiyle bulunduğu alanda konforu misafir edecek hem de estetik duruşuyla evinize farklı bir hava katacak.
 
YEŞİL RENK EV DEKORASYONU
Ormanların ve yaşamın nefesi olan yeşil renk, doğallığıyla bu yıl da evimizin baş köşesinde ağırlayacağımız renklerden biri olacak. Retro ve Rustik tarzlarda sıklıkla kullanılan yeşil rengi özellikle salon ve oturma odalarınızda tercih edebilirsiniz. Dilerseniz berjerlerde ve perdelerde yeşil dokunuşlar yapabilir ya da duvarlarınıza yeşil tonlarını yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda yeşil bitkilerle yaşam alanlarınıza hoş bir görünüm verebilirsiniz.
 
Yeşil özellikle bej ve krem tonlarıyla muhteşem bir uyum yakalamaktadır. Daha sakin ve dingin bir alana ihtiyaç duyuyorsanız yeşil rengi evinize davet etmenizi tavsiye ederiz.
 
TOPRAK TONLARI
Gökyüzüne uzanan heybetli dağların ve yeryüzünün temeli toprakların rengi olan kahve tonları 2022 dekorasyonunda evlerde göz alıcı bir görünüm oluşturacak. Ahşap mobilyalardan yatak örtülerine, halılardan koltuk takımlarına kadar her yerde kullanılabilen toprak tonları her renkle de uyum sağlamaktadır. 
 
Dilerseniz açık renklerle ya da kırmızı, pembe, turuncu gibi canlı renklerle toprak tonlarını harmanlayabilirsiniz.

Hemen Ara
WhatsApp

Mimarlık, İç Mimarlık, Konsept Projeler, Teknik ve Uygulama, Sarraf Projeleri, Villa, Endüstriyel Tasarımlar, iç mimarlık, dekorasyon, mobilya, tasarım,Sivas iç mimar,mobilya,proje,cephe,plan,çizim,üç boyut, bina tasarımı, yapı, iç mimar, tasarım ofisi, Sivas mimarlık ofisi, Sivas proje, DEKOROZAN, sivas dekor ozan